website templates

 

Programe aflate in desfasurare:

Misiune si Valori

Succesul nostru este determinat de succesul sustinut al clientilor nostri, de aceea misiunea noastra este de a sprijini implementarea unor strategii si solutii integrate, conforme cu misiunea si valorile organizatiilor clientilor nostri, in vederea promovarii excelentei in afaceri.

Investim in cei mai buni oameni pentru a gasi solutii optime si competitive. Prin aceasta sustinem profesionalismul si inovatia ca valori indispensabile intr-un mediu de afaceri caracterizat de schimbarea permanenta.

Modul in care ne organizam si desfasuram activitatea este ghidat de urmatoarele principii:

• Problemele clientilor nostri sunt intotdeauna pe primul plan
• Mentinem standarde inalte pentru serviciile si angajatii nostri astfel incat sa putem genera in orice moment solutii inovative
• Actionam cu profesionalism si integritate, indiferent de situatie
• Ne pastram verticalitatea, sugerand acele solutii identificate ca fiind necesare, orientandu-ne spre succesul clientilor nostri si nu spre obtinerea unor onorarii
• Pastram confidentialitatea informatiilor furnizate de catre clientii nostri, construind relatii durabile de colaborare bazate pe incredere.

Cultura noastra organizationala este construita pe valori precum lucru in echipa, inovatie, respect, invatare accelerata, creand un mediu propice dezvoltarii unor idei sustenabile si inedite prin abordare si aplicabilitate.

Sustinem performanta prin implicarea activa si pozitiva a angajatilor si incurajarea lor in utilizarea unor instrumente de lucru inovative adaptate la necesitatile fiecarui client.

Financial Management Services este o firma de consultanta care, prin serviciile sale, vine in sprijinul nevoilor de dezvoltare si imbunatatire a activitatii si serviciilor organizatiei dumneavoastra.

Infiintata din anul 2004, Financial Management Services propune solutii, pentru problemele identificate de clienti, fundamentate in pasiunea noastra pentru excelenta. Promovand valori precum curiozitatea intelectuala si colaborarea, cu profesionalismul si expertiza in domenii strategice pentru succesul organizational, suntem alaturi de clientii nostri construind strategii viabile, orientate spre dezvoltarea avantajului competitiv.

Consideram ca activitatea de consultanta trebuie sa aduca clientilor nostri nu rapoarte, ci rezultate identificabile si masurabile. Experienta consultantilor nostri in pozitii strategice, ne confera abilitatea de a avea o viziune integrata asupra nevoilor clientilor nostri identificand solutii legate atat de mediul intern cat si de mediul extern al organizatiei.

SUBSCRIBE

Fii la curent cu ultimele proiecte si stiri din domeniu